Bestill time med SMS

Send til 2097:

LVL fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

LVL 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Laksevåg Legesenter

Velkommen til våre hjemmesider.

Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS og nettbestilling på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Gjør oppmerksom på at hvis du bestiller on-line time til en annen enn din fastlege, kan du risikere å bli avvist og få en ny time hos din faste lege, sannsynligvis en annen dag. 

Aktuelt


Nye fastleger ved Laksevåg Legesenter

13. september 2018

Det kommer to nye fastleger som begynner å jobbe ved legesenteret i løpet av høsten 2018/nyåret 2019. Vi oppdaterer nettsiden etterhvert som vi kan bekrefte hvem som tar over og når dette skjer. 

Peder Melteig takker for et fint og lærerikt år med gode kollegaer og flotte pasienter ved Laksevåg legesenter, og har siste arbeidsdag 13.09.

Sesongvaksiner

13. september 2018

Årets sesongvaksiner mot influensa og pneumokokker (lungebetennelse) forventes å ankomme legekontoret i uke 42/43. Klikk på lenken til venstre merket "vaksiner" for å se om du er anbefalt vaksinering.

Oppdatering om mulig stengte sms-tjenester

5. september 2018

Det er gledelig for oss å lese at sms-tjenestene høyst sannsynlig blir videreført ut kalenderåret. I et utdrag fra fastlegen.no kan vi lese at:

Kongsberg og Eiker Tingrett har i en såkalt midlertidig forføyning besluttet at Hove Medical Systems AS plikter å opprettholde integrering av Helserespons i System X for Øyelegene AS og Privatsykehuset Haugesund AS inntil 31.12.2018.

Hove må også betale saksomkostningene til motparten.


Selv om saken kun gjelder de to nevnte klinikkene, er det liten grunn til å tro at Hove vil ta sjansen på å bli målet for lignende søksmål fra andre kunder, og det er derfor grunn til å anta at integrasjonen vil fortsette for alle kunder.

Saken kan leses i sin helhet her.

5. september 2018

Viktig info om sommerferie 2018

25. mai 2018

Vi nærmer oss sommerferietider og i denne forbindelse ber vi alle pasienter om å være oppmerksomme på at det vil være redusert kapasietet på legesenteret. Når din fastlege har ferie vil du får tilbud om time hos annen lege på senteret ved behov. Ventetid på time kan gå noe opp. Planlagte kontroller, langtidssykemeldinger eller annet som blir best fulgt opp av fastlege bør forsøkes å gjøres når fastlege er tilstede. Vi ber spesielt om at våre pasienter snakker med sin fastlege om å fornye resepter på faste medisiner slik at dere har medisiner den tiden fastlegen er borte. I noen tilfeller vil andre leger kunne kreve at man møter til legetime ved reseptforespørsler. Dette gjelder spesielt for sterke smertestillende medisiner, sovemedisiner og beroligende legemidler. Se plan for når din fastlege er borte:

John Tarald Haugen: Uke 26, 27, 28, 29 og 30 (25.06. t.o.m. 29.07.18)

Marit Thorsheim Rekve: Uke 31, 32, 45 og 46 (30.07. t.o.m. 12.08.18 og 05.11. t.o.m. 18.11.18)

Ingeborg Kallay: 24.-28.05, uke 27, 28 og 29 (02.07. t.o.m. 22.07.18) samt 09. og 10.08.18

Peder Melteig: Uke 29, 30 og 31 (16.07. t.o.m. 05.08.18)

Angående timebestilling på nett

17. november 2017

Timebestilling på nett er nå fungerende hos alle leger. Klikk på "bestill med timebok" for å bestille time hos din fastlege. 

Vi benytter ikke lenger faks

15. november 2017

I forbindelse med at vi har ny telefonløsning på kontoret har vi helt avsluttet bruk av faks. Vi ber om at alle som ønsker å kontakte oss benytter telefon, brevpost eller en av våre nettløsninger. 

HPV-vaksine

2. november 2016

Så godt som alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes langvaring infeksjon med et HPV-virus som smitter ved seksuell aktivitet. HPV vaksine beskytter mot HPV 16 og HPV 18 som er årsak til 70% av alle tilfeller av livmorhalskreft. Alle jenter født mellom 1991 og 1996 tilhørende vårt legesenter kan komme hit og få HPV vaksine gratis. Tilbudet om gratis vaksinering varer frem til utgangen av 2018. Du trenger ikke time og det vil være 3 vaksiner i løpet av en 6-12 mnds periode. Du kan lese mer om HPV og vaksinasjon her.

 

Velkommen til vår hjemmeside

12. november 2015

Laksevåg Legesenter er et 3-legesenter drevet med samme leger og medarbeidere siden 1997. Fra 01.09.2017 er vi 4 leger:

 

Dr. John Tarald Haugen, allmennlege i spesialisering. 
Tilgjengelig for time alle hverdager unntatt mandag.

 

Dr. Ingeborg Maria Kallay, spesialist i allmennmedisin.
Tilgjengelig for time alle hverdager unntatt onsdag (sykehjem).

 

Dr. Marit Thorsheim Rekve, spesialist i allmennmedisin. 
Tilgjengelig for time alle hverdager unntatt tirsdag i ulik uke (praksiskonsulentarbeid).

 

Dr. Peder Henrik Melteig, allmennlege i spesialisering.
Tilgjengelig for time alle hverdager.

 

 

Vi tilbyr blant annet:

*  Helsekontroll, svangerskapskontroll, gynekologiske undersøkelser med kreftprøver samt sette/fjerne spiral , skadebehandling/sårbehandling og småkirurgi som å fjerne føflekker, fettkuler etc.

* Laboratorietjenester som spirometri, EKG, 24 timers BT-måling og blodprøver.

*Klamydiatesting: Dette er et gratistilbud, og du trenger ikke bestille time. Kom inn for egentest. Gutter tar urinprøve på toalettet hos oss, kun de første 10ml av vannlatningen skal brukes. Jenter må ta en pinneprøve i skjeden, gjøres på toalettet hos oss, eller ved en gynekologisk undersøkelse hos lege. Hos kvinner er en urinprøve ikke tilstrekkelig, dessverre.